MIND PASSIONISTA!

Passionista: ”A woman who pursues her passion as a career with a thirst for continuous growth and a desire to serve others” (urbandictionary.com)

Jeg er dybt fascineret af det menneskelige sind og hvorfor vi gør, som vi gør – hvor det kommer fra – og hvordan vi kan ændre det, hvis vi ønsker noget andet. Jeg er ”on a mission” for at fortælle, at alle kan have glæde af at gå til en coach/terapeut, da alle bøvler med noget, de finder svært, føler sig forkerte over, eller ikke ved, hvordan de skal håndtere.

Der er så mange mennesker, som underspiller sig selv. Der er virkelig meget mistrivsel, fordi livet leves baseret på andres meninger og holdninger i ønsket om at blive set og passe ind, hårdt arbejde for at skjule sine grimme sider og en konstant dunken sig selv oven i hoved, så vi bliver banket på plads i den rolle, som vi nu engang har taget til os.

Vi skal have saft og kraft tilbage, hvor vi sætter os selv i centrum. Hvor vi står ranke og stolte med alt, hvad vi er. Hvor vi lever, som vi har lyst til at leve.

Og når vi gør det, så bliver vi gladere, mere energifyldte og sjovere at være sammen med – til uendelig glæde for os selv men også for menneskerne omkring os.

Jeg har selv været fanget i et hamsterhjul, hvor jeg godt vidste, at jeg ønskede noget andet, men ikke vidste hvordan jeg skulle gribe det an. Hvor jeg følte mig så forkert, at jeg ikke turde åbne op og sige det til andre. Hvor jeg tænkte, at der måtte være mere til livet end dette, og hvis jeg fortsatte sådan her, så ville jeg fortryde det på mit dødsleje.

Prøv lige og hør – det er ikke et godt sted at være. Jeg fandt modet til at gøre noget. Jeg flyttede mig til et bedre sted et skridt ad gangen. Det har til tider været møgubehageligt. Der har været tidspunkter, hvor jeg helt tydeligt har mærket, at jeg mentalt har smækket døren i og sagt: Hertil og ikke længere. For hvert skridt er jeg dog blevet modigere, og det er det hele værd, når jeg nu er landet et sted, hvor jeg kan blomstre – hvor jeg nyder mine hverdage lige så meget som mine weekender – hvor lyst og passion præger mit arbejdsliv, og hvor jeg har en tro på mig selv, som jeg aldrig troede, jeg kunne opnå. Hvor jeg tager hensyn til mig selv hver dag, har bevidst fokus på mit mindset, så det styrker mig og er blevet 1000 gange gladere, end jeg var før.

Er jeg så i mål? Nej. Jeg har stadig specifikke områder, som kræver mere arbejde. Spørgsmålet er også, om der overhovedet findes en målstreg, da jeg hele tiden finder nye lag, der skal vendes og undersøges. Jeg ønsker ikke og kan heller sætte to streger under resultatet en dag – og så læne mig tilbage og sige: Det var det!

Er det så altid så rosenrødt? Nej da – men det er så meget bedre end før. Grundniveauet er hævet. En sjælden gang kan jeg mærke, at jeg falder tilbage i gamle vaner og mønstre. Så mærker jeg en snert af min gamle energi. Ved du hvad? Det føles virkelig ubehageligt. Jeg har svært ved at finde det rigtige ord, men knugende kommer nok tættest på. Og når jeg så tænker på, at jeg har levet en stor del af mit liv i den energi, så bliver jeg trist.

Men jeg bliver også fuld af kampgejst. Ingen behøver at leve sit liv i den energi. INGEN! Jeg ønsker at give andre mennesker indsigter, som betyder, at de kan sænke skuldrene, trække vejret friere og for en gangs skylde vove at sætte spotlys på dem selv for at få det federe liv.

Hvad er det så lige, jeg kan? I mine sessioner har jeg følgende formel for maksimalt udbytte:

  • Unik blanding af terapi og coaching

  • Knivskarpe og ”lige til kernen” sessioner med hjemmearbejde, så der arbejdes konkret og ikke kun er sniksnak.

  • Ligefrem kommunikation med veldoseret humor, som bringer en særlig energi og lethed i samtalen

Velkommen hos mindbybindner!