“Med Helles hjælp har jeg flyttet mig fra et mørkt, drænende og frustreret sted i mit liv til et sted, hvor jeg har flere gode dage end dårlige. Jeg føler mig også mere robust og er hurtigere til at komme ovenpå igen, når jeg bliver bokset tilbage af livet ind i mellem. 

Jeg har fået redskaber, der skærmer mig, når jeg bliver overvældet i sociale situationer. 

Hun er kommet med visualiseringsøvelser, som har givet mig tryghed på et øjeblik.

Vi har talt om de mest ubehagelige situationer fra min opvækst, og jeg har fået en helt ny forståelse af situationerne – en forståelse, som har rokket meget ved min opfattelse af, at det var mig, der var forkert. Hun har givet mig en stemme med tilbagevirkende kraft – og det har fuldstændig fjernet den energi og den magt, som oplevelserne stadig havde over mig. 

Helle gav mig også en forståelse af, hvor nemt jeg kunne vende andres reaktioner til, at det måtte være mig, der var noget galt med. Nu ved jeg, at det sjældent er tilfældet, og det giver mig en dejlig frihed og energi til andre ting. 

Helle har i den grad formået at skabe tryghed omkring mig, så vi har talt om ting, jeg aldrig har fortalt andre, fordi jeg havde lagt låg på og troet, at jeg havde lagt det bag mig. 

Helle har håndteret alt, jeg er kommet med. Når vi har haft en session, har jeg altid set lysere på tingene. Hun er professionel og er altid velforberedt. 

Jeg giver Helle min allervarmeste anbefaling”

Fra Birgitte

”Matchet var det helt rette.

Fra første session har jeg oplevet en oprigtighed og empati fra Helle, som har gjort, at jeg har turdet åbne op om svære og sårbare emner. Jeg har fået værktøjer, som jeg har implementeret i min hverdag, og som jeg fortsat bruger i det daglige.

Jeg har opnået en stor bevidsthed om mine styrker og svagheder, og jeg har gennemgået en kæmpe udvikling, som jeg kun kan takke Helle for.”

Fra Lea

”Jeg startede hos Helle tilbage i januar i en tid, hvor jeg var max presset på stort set alle parametre. Med Helles hjælp er det lykkes mig at komme videre, og i dag står jeg et helt andet sted. Jeg har meget mere indvendig ro, og er mere bevidst om, at uanset hvad der sker ude i verden, behøver det ikke have indvirkning på min indre ro.

Helle er enorm empatisk, rolig og lyttende, samtidig med at hun kommer med en masse brugbare redskaber, som jeg virkelig elsker og værdsætter og bruger igen og igen.

Samtidig er hun rigtig god til at hive mig tilbage på sporet, når jeg begynder at snakke om alt mulig andet, så holder hun fast på den mest kærlige måde.

Det har været utrolig rart at samarbejde med Helle. Hun er utrolig dygtig og forstår at møde folk, præcis hvor de er. Hun kommer med en masse brugbare redskaber, men i et tempo så man ikke bliver overvældet, hvad der var et af mine temaer.

Jeg har virkelig været glad for at blive coachet af Helle. Jeg føler mig set, hørt og forstået, og det er mega vigtigt for mig. Jeg synes, Helle er en fantastisk coach.”

Fra Lisa

”Mange tak for din indsats – din søde tilbagehilsen og dit engagement i mine bestræbelser på at ændre samtalefacon/dialog om svære ting.

Men det var en øjenåbner og en virkelig god oplevelse – jeg synes, at den reviderede (grænsesætnings-) besked blev meget bedre og også meget i tråd med mine værdier. TAK”

Fra Ann-Charlotte

”Jeg har svært ved at svare på, hvad du kunne gøre bedre som coach for mig, eftersom jeg er rigtig glad for den måde, du arbejder med mig på. Jeg synes, du er nærværende, tålmodig, og jeg elsker den måde, hvor du gav mig konkrete eksempler. Det har hjulpet mig til at se billedet i en anden vinkel.

Jeg synes, jeg har fået meget ud af det og vil gerne takke dig for dit fine arbejde.”

Fra Oanh

”Har været så heldig at have en online session, vrede og grænsesætning med Helle.

Jeg blev ført trygt og godt gennem hele forløbet og følte virkelig, at jeg blev hørt. Det hele flød meget naturligt, selv om det kan være svært at krænge vrangen ud til en fremmed – i hvert fald for mig.

Vi kom steder hen jeg egentlig aldrig havde tillagt “skyld” for noget, og det hele på en naturlig og ikke kunstig måde. Har fået lidt ekstra at tænke over, uden tankerne kører i ring.

Jeg sluttede med at sige, at Helle godt måtte være min førerhund, og det er faktisk helt rigtigt, for der var tillid ganske hurtigt.

Varme anbefalinger herfra”

Fra Maria

”Da jeg var meget i tvivl om min arbejdssituation, havde jeg hørt om Helle, der evt. kunne hjælpe med et coachingforløb.

Efter en indledende snak blev vi enige om et 5 timers coaching forløb.

Jeg var lidt skeptisk i starten, men blev meget hurtig tryg i Helles sessioner. Helle var meget velforberedt til hver coaching, stillede nogle gode og vanskelige spørgsmål, der fik mig til at åbne op.

Vi er færdige nu. Jeg har fået en hel anden tilgang til mit arbejde samt fremtidig arbejdssituation.

Helle fik mig ud af min komfort zone og hamsterhjul.

Jeg vil helt klart anbefale at tage kontakt til Helle, hvis du oplever samme udfordringer, som jeg havde.”

Fra Hans