Grænsesætningens ABC – lær de grundlæggende værktøjer til at sætte grænser uden drama.

Har du lært at sætte grænser – eller føler du dig utryg, når du føler behovet for at markere din grænse? Er du bange for, at andre bliver gale på dig, og du kan blive afvist? Føler du, at du afviser andre, når du siger fra?

At kunne sætte grænser er en færdighed – en færdighed, der kan læres og trænes.

Med dette forløb lærer du de grundlæggende faktorer, som er på spil i dig, når du har behov for at sætte en grænse, men ikke tør eller ved, hvordan du skal gøre. Med udgangspunkt i en konkret situation, hvor du blev vred eller frustreret og havde behov for at sætte en grænse, bliver du taget igennem en gennemprøvet model, som lærer dig, hvad der er i spil hos dig. Du kan bruge modellen selv efterfølgende.

Når du ved, hvad der er på spil hos dig, lærer du en skabelon, du kan bruge igen og igen til at sætte ord på din grænse. Du laver en grænsesætningsbesked, som du får min feedback på.

Endelig lærer du, hvordan du forbereder dig på afsendelse af beskeden, så du stiller dig selv bedst muligt.

Forløbet afholdes online via zoom.

Forløbet er:

  • For dig, som synes, det er svært at sætte grænser overfor andre
  • For dig, som føler sig forkert, fordi du har svært ved at sætte grænser overfor andre
  • For dig, som ønsker at sætte grænser men ikke har modet til at gøre det
  • For dig, som mangler redskaber og ord til at sætte grænsen

Du får:

  • 1×1½ time med udgangspunkt i en konkret situation, hvor du lærer og forstår at sætte en grænse. Du lærer, hvorfor du reagerer, som du gør. Du forstår, hvad der står i vejen for, at du får sat den grænse, du ønsker.
  • 1×1 time, hvor du laver en grænsesætningsbesked – uden at skabe mere drama. Den gennemprøvede skabelon kan bruges igen og igen.
  • 1x½ time, hvor du får feedback på din specifikke grænsesætningsbesked samt værktøjer, der gør dig klar til at sende beskeden i praksis.

Mange tak for din indsats – din søde tilbagehilsen og dit engagement i mine bestræbelser på at ændre samtalefacon/dialog om svære ting.

Men det var en øjenåbner og en virkelig god oplevelse – jeg synes, at den reviderede (grænsesætnings-)besked blev meget bedre og også meget i tråd med mine værdier. TAK.

Fra Ann-Charlotte

Dit udbytte af forløbet:

  • Med udgangspunkt i en konkret situation lærer du, hvorfor du reagerer, som du gør – hvor det kommer fra – og hvilket behov du har lige netop der.

  • Et redskab til at få større bevidsthed og indsigt i situationer, hvor du har behov for at sætte en grænse. Du lærer at være nysgerrig på, hvad der er på spil. Du kan bruge redskabet på andre situationer.

  • En skabelon til at kunne sætte grænsen. Du lærer at give udtryk for, hvad du har behov for på en måde, der ikke skaber (mere) drama. Du kan genbruge skabelonen igen og igen.

Pris: 2.800 kr incl. moms

Hvis du tænker, at dette forløb er noget for dig, så kan du booke en afklarende og uforpligtende samtale lige her:mindbybindner.onlinebooq.dk/.

Har været så heldig at have en online session, vrede og grænsesætning med Helle.

Jeg blev ført trygt og godt gennem hele forløbet og følte virkelig, at jeg blev hørt. Det hele flød meget naturligt, selv om det kan være svært at krænge vrangen ud til en fremmed – i hvert fald for mig.

Vi kom steder hen jeg egentlig aldrig havde tillagt “skyld” for noget, og det hele på en naturlig og ikke kunstig måde. Har fået lidt ekstra at tænke over, uden tankerne kører i ring.

Jeg sluttede med at sige, at Helle godt måtte være min førerhund, og det er faktisk helt rigtigt, for der var tillid ganske hurtigt.

Varme anbefalinger herfra.

Fra Maria