Føler du dig drænet af din hverdag? Sidder du hver aften i sofaen foran fjernsynet, mens du tænker, at du egentlig helst vil lave noget andet, men du er fanget foran skærmen? Du vil rigtig gerne noget andet, men du ved ikke hvordan. Du har prøvet at ændre det, men efter kort tid er du tilbage i sofaen foran fjernsynet – træt og drænet.

Der er mange af os, som ønsker at gøre noget mere med vores liv. Er det også dig? Du har en indestængt handlekraft, som du ikke ved, hvordan du skal finde og endnu mindre, hvordan du skal sætte den fri. Du føler dig måske forkert, fordi du ikke forstår, hvorfor du ikke gør noget ved de ting, du går og drømmer om.

Du tænker måske også, at der må være mere til livet end dette, men du har svært ved at finde ud af, hvordan du skal ændre dig, så du får gjort noget ved de ting, du drømmer om – uden at blive suget tilbage i sofaen efter kort tid.

Din hverdag er fanget i trivielle daglige opgaver, og de store og befriende linjer i dit liv bliver holdt tilbage. 

På et eller andet plan føler du dig forkert og træt af dig selv.

Forløbet ”Fra drænet og låst til glad og fri” dykker ned i dine mønstre, hvorfor du gør, som du gør, og hvor de kommer fra. Når du forstår mønstrene og deres oprindelse, får du en klarhed, du kan handle på. Gennem din øgede bevidsthed kan du vælge din måde at være på. Bevidstheden og forståelsen giver ro, skuldrene sænkes, ryggen rankes, og handlekraften kommer tilbage gennem ønsket om at ville være på en anden måde.

Jeg har svært ved at svare på, hvad du kunne gøre bedre som coach for mig, eftersom jeg er rigtig glad for den måde, du arbejder med mig på. Jeg synes, du er nærværende, tålmodig, og jeg elsker den måde, hvor du gav mig konkrete eksempler. Det har hjulpet mig til at se billedet fra en anden vinkel.

Jeg synes, jeg har fået meget ud af det og vil gerne takke dig for dit fine arbejde.

Fra Oanh

Forløbet består af 8 x 1:1 sessioner via Zoom. Du får hjemmeopgaver mellem sessionerne, som gør dig klogere på dig selv og holder dig på sporet. Derudover er der adgang til mailsparring mellem sessionerne.

Du får følgende udbytte af forløbet:

✔ Forstå dine mønstre, hvor de kommer fra – og find din måde at være på

✔ Indsigt i, hvordan du spænder ben for dig selv – og hvad der udløser det.

✔ Indsigt i, hvordan du kigger på dig selv – og hvordan du udfordrer det. 

✔ Forstå dig selv, få ro og handlekraft – og lyst til at gøre noget andet.

✔ Bliv klar til at stå op for dig selv – og passe bedre på dig selv

✔ Få et gladere liv med masser af energi og overskud til mere – til glæde for dig og din familie.

Pris: 7.200 kr. incl. moms

Hvis du tænker, at dette forløb er noget for dig, så kan du booke en afklarende og uforpligtende samtale lige her: mindbybindner.onlinebooq.dk/.