Kender du det med, at du hører noget, som du har hørt før, men pludselig forstår du det på en anden måde. Pludselig falder tingene ligesom på plads.

Egentlig er der ikke noget, der har ændret sig – men lige der er noget alligevel forandret.

Det er ikke sikkert, du kan sætte fingeren på, hvad der er forandret.

Jeg sidder selv i øjeblikket og arbejder med noget, jeg har hørt før – men det er faktisk først nu, at jeg egentlig tager det ordentligt ind, og formår at arbejde i dybden med tingene. Nu ser jeg også effekten af arbejdet – og det føles godt.

Men hvorfor gjorde jeg ikke arbejdet for 18 måneder siden, hvor jeg hørte om det her første gang? Med den rigtig negative hat på kunne jeg jo spørge mig selv, hvorfor jeg har ”spildt” 18 måneder? Tja – måske var der lige noget andet, jeg skulle lære, prøve eller mærke først. Det er nu, jeg kan mærke drivet til at skulle arbejde med det – sådan på et dybere plan. Der var jeg ikke før. Så intet er spildt.

Pointen er: Du skal være parat til at høre det.

Og nogen gange skal tingene siges mange gange. Jeg ser for mig, at det er en slags prepping til det øjeblik, hvor det falder på plads. Det er ikke fordi, der er noget galt – men vi skal være klar.

Jeg har kunder, som siger: ”Jeg ved det jo godt, men …” De er der ikke. Men så arbejder vi videre – og pludselig en dag, så er de der! Og al den viden, der er hældt på dem, betyder, at de rykker sig!

Måske er du typen, hvor et frø skal sås. Så kan det ligge og lumre og småspire, og pludselig en dag, så er du på. Så rykker du!

Vi lærer i vores eget tempo – nogle er hurtige – nogle skal høre det flere gange. Nogle venter på et aha-moment og helst hurtigt 🤸‍♀️ Vi er forskellige!

Måske er der noget, du skal lære, prøve eller mærke først, før du kan rykke dig?

12. juni 2024